29 Ocak 2010 Cuma

Atlas


Bu wallpaper, yaklasik bir yil once takimimiza katilan ve bu kisa surede yaptiklariyla bir tesekkurden fazlasini hak eden Fabian Ernst'e olan saygi durusumdur.

Not: Gercek boyutlu hali (1900x1200) icin imajin uzerine tiklayiniz.

4 yorum:

Tuncay dedi ki...

fabian ernst oley oley oley..

sahane..

serkan dedi ki...

10 numerosun =)
ben fink'i de çok beğendim..siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama Cisse'den çook daha faydalı oynuyor bence..Necip gibi bir şans elimizde olmasaydı kesinlikle takımda kalması lazım derdim ama yabancılarımızdan aldığımız verimi düşününce Fink'in gidip, yerine Necip'i monte edip düzgün bir golcü alınmasından yanayım.
Necip'in bu ivmeyle giderse Fink kadar faydalı ve belki ondan da iyi bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum ama bir yandan da Fink'i Ernst kadar olmasa da çok faydalı buluyorum..kendimle çelişiyorum mütemadiyen :(

Adsız dedi ki...

Fink dun her seyi yapti neredeyse. Butun mac mucadele etmesi yetmedigi gibi cogunlukla rakip ceza alanina indi ve iki tane muhtesem golluk pas atti.

Fink'in Cisse'ye gore artisi surekli mucadele icinde kalmasi ve varini yogunu ortaya koymasi. Cisse ona gore potansiyel olarak cok daha iyiydi ama tembelin tekiydi.

Yabanci kisitlanmasinin acilen kalkmasi gerekiyor. Butun klupleri rahatlatacak olan, Turk futbolunu gelistirecek olan sey de budur.

Necip artik takima oturmus durumda ama ona yer acmak adina Fink'i gondermek hata olur. Bence acilen Guney Amerikali oyuncu sayisini azaltmaliyiz. Onlarin her seyleri problem oluyor.

Unknown dedi ki...

çok güzel bir wallpaper ım oldu, eline sağlık:)