31 Ocak 2010 Pazar

Kongre Sonrası...


...birilerinin oyunu devam ediyor, bizler icin ise oyunun belgesellik seyri...

5 yorum:

chanbong dedi ki...

ahaha hem guldurup hem dusundurmussunuz, muhtesem olmus bu! cocukken tam 3 joystick ben bu oyunu oynarken can vermisti. hey gidi komodor64.

Adsız dedi ki...

Su an kongre uyelerine methiyeler(!) duzmekteyim. Sinirim bozuldu yahu...

Alon Hayim dedi ki...

Walla egecim Demiroren kadrosu Aksuya bin fark atacak durumda bir kadroydu adam besiktasla ilgilenen bir suru zengin adami yanina aldi tabi takimi dusunenlerde o yuzden bu adama oy vermis bence... TAbi yapilan hatalarin, kaybedilen sampiyonluklar ve kupalarin haddi hesabi yok... ama unutmamak lazim ki murat aksununda kadrosu o kadar kuvvetli bir kadro degildi bence...

Bakalim ama demiroren simdi 3 sene boyunca ne yapacak... Unutulmamasi gereken bi durum var ortada.. Sebanin, Kocun desteklemedigi bir aday bence demiroren karsisinda kazanmasi cok zor...

Hayirlisi diyip iyi gunde kotu gunde takima destek napalim artik bakarsin belki duzelir tupcu...

Saglicakla;
Alon

Adsız dedi ki...

Alon cok iyimsersin, hatta fazla iyimsersin. Cunku "belki duzelir" ifadesinden bunu anliyorum. Senin de bu yazdigin ifadeye cok inandigini sanmiyorum.

Murat Aksu'nun, klupten menfaat beklemeyen, sadece kalpten Besiktas'i destekleyen senin gibi benim gibi bircok insani pek tatmin etmeyen bir profil cizdigi kesin. Ancak, bu zamana kadar Yildirim Demiroren'in ne skandallara imza attigini gordukten sonra "daha ne kadar kotu olabilir?" sorusunu cok sordum kendi kendime. Mevcut sisedeki sarabin tadini biliyoruz, obur siseyi deneyelim ne olur? Guzel bir ambalaji, albenisi yok ama sen de bilirsin ki "goruntu aldatir."

Demiroren'in sectigi kadro istedigi kadar guclu olsun, daha yakin zamanda muhalif olup sonradan bu yonetim kurulunda olan isimler var. Guclu olmalari umrumda degil, once tutarli olmak gerekli.

Aslinda Demiroren bir sonuctur, en buyuk kabahat ise camianin kendisindedir, cunku bu sahsin karsisina gecen zaman icerisnde bir tane aday cikarilamamistir.

Şairler Parkı dedi ki...

Kongre sonrası gördüğüm en güzel durum belirtisi.

Tebrik ederim Ege Sezen. Keşke bunları görmeseydik.

Ege