29 Temmuz 2010 Perşembe

Sesimizi Duyan Yok Mu?

Göz göre göre adamı pazarlıyoruz, her sabah çıkan haberleri görüp kafamı duvarlara vurasım geliyor. Son haberler ürkütücü, Yunan takımlarının Ferrari için görüşmeye gelecekleri yazılıp çiziliyor. Kaliteli ve yaşı belli bir noktaya gelmiş oyuncuyu ucuza alma konusunda bizden bir kaç gömlek üstün olan bir ülke Yunanistan ve Ferrari konusunda ciddilerse bizim elit yönetim kadromuz! üçe beşe bakmaz anında bırakıverirler kapı gibi adamı.
Şu aşamada, mevcut stoper kadromuzla bu transfere onay vermek tam anlamıyla bir katliamdır, bir çuval inciri bok etmektir.





















Şu güzel görüntüyü bozmanın bi manası var mı?

Gidişat böyle olursa iki hafta sonraki durumumuz da buna benzeyecek üzgünüm...
































(bkz. gollerimi açeydim böyle iki yena getme deyeydim)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Tespitin alasını yapmışsın Serkan.

Sevgili Tuncay'dan defans kurgusu açısından bir sezon planlaması bekliyorum. Malum yönetimimizin öyle bir planı olduğunu zannetmiyorum.

Toraman-Sivok... Eh, hadi bu tandemi "yedik" diyelim. "Alternatifleri kimlerdir?" diye sorarlar. İbrahim Kaş "bile" diyemiyorsun.

Tuncay dedi ki...

ferrari'nin gitmesi baya üzücü zaten yönetici de açıklamış radyoda gidici diye.

bence sorun defanstan çok ön libero mevkisinde. düzgün orta sahayla toraman-sivok-zapo üçlüsü tsl için yeter de artar bile (ki zaten 2009'da şampiyon olduk bu üçlüyle), ama hal şu ki ernst'in başına bişi gelmesin diye dua etmekten başka yapıcak bişiyimiz yok eğer fink giderse ki gitti heralde artık..

avrupa için ise hedef kupa ayarında bişise sivok ferrari bile pek yeterli değil zaten.. orta saha savunması çok kritik bu sene.. umarım becerebiliriz, hilbert'in savunma yönüne güveniyorum da guti quaresma oynarken falan neler olur görücez..