6 Ağustos 2009 Perşembe

Gözlerim Kamaştı..



Bence bu kadar yeterlidir. Artık çoluğa çocuğa, toruna torbaya gösterebileceğin, "ya dede bırak allasen, seni BJK başkanı yaparlar mı hiç!" diyecek torunlarına efsanevi başkanlık dönemini ispatlayabileceğin bir resmin de var..


Bak ortada alınmadık kupa da kalmamış..Hastane hastane gezdirilen, lazımlık niyetine kullanılmaktan bakırı sararmış türkiye kupasından, 1.500 TL primleri verilmediği için kira-elektrik-su faturalarını ödeyemeyen hentbolcularımızı barındıran yılların şampiyonu efsane erkek hentbol takımımızın kattığı nice kupalara kadar onlarca başarı sığdırmışsın şu kısa başkanlık dönemine..


Hadi bak uzatma, daha fazla üzme bizi, yakışıklı da çıkmışsın...
Bırak bu sevdayı artık..
Bizim sevdamızı da bize bırak..

3 yorum:

Tuncay dedi ki...

kil edicem iki dakkada ama ben seviyorum baskani..

yani en azindan besiktasli ve takimi cok seviyo diye dusunuyorum.

cok hiyarliklar etti ama esi ve kiziyla sarilip aglayinca sampiyonluga...

duygusalim kardesim!

Adsız dedi ki...

Tuncay, duygusal olabilirsin ama bu, mantığının önüne geçmesin :)

Klübün maddi olarak göçerten, bütün manevi değerlerini yok etmeye çalışan, rakiplerin bize saygısını azaltan birine sakın sahip çıkma.

Yıldırım Demirören gerçekten Beşiktaşlı'ysa, alacağını hibe ederek başkanlıktan ayrılır. Ortada başarı yok, dağ gibi borç var, rezil bir yönetim anlayışı var. Sayısız skandalları biliyorsunuz, tekrardan yazmayalım.

pissed dedi ki...

tuncay ne yufka yurekliymissin be :)) ama birseyi kabul etmem lazim, gecen senenin sonunda denizlinin de gelmesiyle cenesini kapayinca, takim basarili giderken yaptigi totemleriyle, kiziyla mac izlemesiyle, gaza gelip adnan polat'i opup sonra ozur dilemesiyle ilk defa sempatik gorundu bu adam benim gozume. takimini sevdigimden suphem yok ama cok kotu yonetici. ha cenesini kapayip sadece kendi isini yapinca yine daha zararsiz oldu, aninda da basari geldi. ama bi cuval inciri hemen berbat etti, aziz yildirim'a ezik dedi, gazladi, transferde sicti falan. adam tutamiyor yahu kendini, gerci cevresinde de bi suru dalkavuk var, orasi ayri.