28 Ağustos 2009 Cuma

Beraber içelim



Fabian'ı çıkarıp Uğur'u sokmadan önce ne içtiysen bize de bi kadeh söyle de bari bu kadar acı çekmeyelim..

7 yorum:

serkan dedi ki...

"bitmesin dertler.." tezahüratı için daha çok erken :((

pissed dedi ki...

serdar ozkan (serkan ozkan diye birini aldiysak da ben bilmiyorsam baska tabi, hehe) benim son zamanlarda gordugum en olumlu topunu oynadi bugun. cok kostu, kanatlara cok girdi, fazla top ezmedi, acikcasi ben begendim.

nihat ise tam dedigin gibi bi kendini kanitlama derdinde, yanilmiyorsam holosko'nun topuna dalip ofsayt olmayan atagi ofsayta dusurdugu pozisyon da bunun en net ornegiydi. ben bugun sahada oynuyor olsam sonunda kil olur ve nihat'a pas atmazdim gibi geliyor. nihat'in 90 dakika oynamasi bir yana, 11 bile baslamamasi lazim bence, hazir degil. hazir olmadigi icin de kendini kanitlamak icin garip hareketler yapiyor, kendisine ve takima daha buyuk zarar veriyor.

ernst degisikligi cok sacmayadi ama ben ilk geldigi gunden beri mustafa hoca'ya guveniyorum, boyle "ne ictin hocam" ayaklarini da kiniyorum serkan efendi :))

p.s. ekrem dondu, cok sevindim lan, bi de taksaydi sonda tadindan yenmezdi. gerci o da hazir degil ama olsun.

gökhan dedi ki...

bu maçta serdar özkan eleştiriyi haketmiyor bence, gayet olumluydu. biraz önyargı var sanki :)

nihat gol atana kadar böyle olacak belli. bencillikten çok kendini ispatlama, geri geldim, bakın burdayım demeye çalışıyor. 1-2 gol atabilse bu bencillikten kurtulur.

ernst çıktı takımın dengesi bozuldu ancak bunun yanında bana gçre nobrenin girmeside takımı olumsuz etkiledi. bizim takımın hücumda etkili olabilmesi için ilerdeki adamların çok hareketli olması lazım. nobre hem statik hemde sıksık orta sahaya geldiği için takımı kilitliyor. mesela sahanın en kötüsü holosko çıkıp nobre girse, tello sola, özkan sağa geçse ve klasik 4-4-2ye dönsek nobre faydalı olurdu ama 4-3-3ün ortasında olunca takımı kilitliyor. bobo acilen dönmeli.

tabi tabata gelince hangi yabancılar yedek kalacak orasıda soru işareti.

birde mustafa denizli ya çok formsuz yada heyecanını kaybetmiş. umarım birincisidir yoksa şampiyonlar liginde kötü sürprizler yaşayabiliriz.

Adsız dedi ki...

Düzelteyim :)Aceleye gelmiş :)

Fabian bugün takımda rakibi en çok zorlayan oyuncuların başında geliyordu. Yine her şeyi yaptı ve üstüne üstlük çok şut denedi, takımın en iyi şutörüydü bugün. Uğur İnceman gibi bir hayalettense yorulmuş Ernst'i tercih ederim. Taraftarın Ernst diye bağırması boşuna değil.

Bugün galip gelmememiz işten bile değildi ama bunun için forvet hattının kendine gelmesi şart. Serdar Özkan ve Nihat Kahveci takım oyuncusu gibi oynamıyor. Her maç kendilerini ispatlama zorunluluğu mu hissediyorlar nedir bilemiyorum. El freni gibiler, kolay top kaybediyorlar ve yük geridekilere çok fazla bir şekilde biniyor. Böyle olmaz. ŞL'de baskının, kontranın alasını yersin, üstüne üstlük sahandan çıkartmazlar.

Ekrem'in sağ bek, Bobo'nun merkez santrafor ve Yusuf'un son 30 dakikada sahada olduğu bir takımı arıyor gözler.

Son olarak kendini atarak hakemi aldatmaya çalışan Nihat Kahveci'ye ve ona sarı kartı göstermeyen hakeme de yazıklar olsun diyorum.

serkan dedi ki...

@ pissed

ulan bertan peki sen ne içtin?
postu atan tuncay olm bana ne sataşıyorsun :))

Adsız dedi ki...

Serkan'a gider yapan yapana... Askerdeyken bile böyle fırça yememiştir :)

pissed dedi ki...

ahaha, nefis got olmusum