27 Ağustos 2009 Perşembe

Gerçek sınav geldi çattı



Daha önce Şampiyonlar Ligi'nde neyi nasıl neden yapmamız gerektiğine değinmiştim. İlk torbadan gelen takımın pek önemli olmadığını zaten az çok biliyorduk. En önemli olan torba olan 4. torbadan en zor takımı çektik ama 2. torbadan gelen takımla grupta ilginç bir dağılım oldu.

CSKA, Beşiktaş ve Wolfsburg birbiriyle az çok denk üç takım. Gruptan çıkacak ve UEFA'ya gidecek takımı tahmin etmek çok zor. CSKA'da forvet Vagner Love hariç öyle göze batan bir oyuncu yok. Geçen sene 5-6 maçını 90 dk izlediğim Wolfsburg ise Alman usülü bir makineyle forvetleri Ceko ve Grafite'yi beslemeye çalışan bir takım.

Önceden formül olarak 4. torbadaki takımı içerde dışarda yenmeyi öğütlemiştim. İkinci torbadan CSKA gelince bu formülü, "Evindeki CSKA ve Wolfsburg maçlarını kazan"la değiştiriyorum. CSKA ve Wolfsburg deplasmanlarının en az birinden alınacak tek puan (ki 7-8 eder), hiç olmadı UEFA'yı garantiler.

Manchester'ı pek anlatmaya gerek yok, ama bu sene kan kaybettikleri açık. Kendi evinde Manchester'ı yenen bir takım çıkarsa, gruptan çıkma şansı en yüksek takım olur.

Rastgele Beşiktaş!

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Fikstür iyi değil:
http://www.uefa.com/multimediafiles/download/competitions/ucl/87/89/33/878933_download.pdf

15 Eylül:
Beşiktaş - Man Utd
30 Eylül:
CSKA - Beşiktaş
21 Ekim:
Wolfsburg - Beşiktaş
3 Kasım:
Beşiktaş - Wolfsburg
25 Kasım:
Man Utd - Beşiktaş
8 Aralık:
Beşiktaş - CSKA

serkan dedi ki...

son maçın içerde cska ile olması iyi..3.lük 4.lük maçı olacak gibi..

onun dışında ukraynalı forvet oooohoooo yarrayenkkooo

serkan dedi ki...

CSKA'nın Zhirkov'u da kaybetmesi açıkcası beni ümitlendiriyor ancak İnönü'de Wolfsbur galibiyeti beklemen çook iyimser olmuş..

ve top Obefemi MARTINS'de...
Sivok? Ferrari?

Adsız dedi ki...

GS ve United maçları arka arkaya geliyor.

stalker dedi ki...

içerde 7, dışarda 2; 9 puan yeter 2.lik için. gerek ve yeter şart wolfsburg ve cskaya yenilmemek.

Adsız dedi ki...

Katılıyorum. Wolfsburg puan barajını düşürür ve 7+2 bize yeter.

serkan dedi ki...

Wolfsburg'un gruptaki genel puan dağılımını etkileyeceği kesin ama ben olaya çok daha yüzeysel bakıyorum. Mevcut kadrolar ve formlar göz önüne alınırsa (adamlar kadroyu korudular bir de martins gibi güzel bir silah eklediler) tek şansımız CSKA ile 3.lük 4.lük mücadelesi olacakmış gibi geliyor.

Wolfsburg'da son Hamburg maçı dışında işler iyi gidiyordu aslında. Bir de orada da takip edebildiğim kadarıyla bir bobo sendromu yaşanıyor Dzeko ile..En son yumruklaşmalar filan baya olaylı oldu antrenmanda..Bırakın beni gideyim diyor adam ama Dzeko'yu kaybetseler bile hala hücumları çok iyi..

Cska'yı gözüme kestirdim ama. Çok kıyasıya bir mücadele bekliyorum iki maçta da..Ancak onları gerçen seneki Porto maçı gibi içeride elimizden kaçırdığımız an bye bye olur..

pissed dedi ki...

ulan aylar sonra bu postu okudum da, "kendi evinde manchester'ı yenen takım" sıfatını kazanmamıza rağmen babayı almamız nasıl bir cenabetliktir a dostlar?