14 Kasım 2009 Cumartesi

Temizlik...

Ve temizlik tüm hızıyla devam ediyordu..

"Denizlispor ve Wolsfburg maçlarında tribünlerden yükselen kötü tezahürat ve çıkan olaylar nedeniyle aralarında amigo Alen Markaryan'ın da bulunduğu 36 Beşiktaşlı taraftara 1 yıl statlara giriş yasağı ve 2 bin tl para cezası verildi.
Alınan bilgiye göre stada giriş yasağı verilen 36 kişi, Beşiktaş'ın hem iç hem de dış sahadaki tüm maçlarında bir yıl boyunca statlarda yer alamayacak."


İki kupayı unutup, vefasızlık yapanların başına bunlar da geliyormuş demek!! Dayak yetmemişti zaten, iyi olmuş bu..
Bravo Yıldırım, çok iyi gidiyorsun!!

11 yorum:

inönü cehennemi dedi ki...

evett onlar gelioduuu bende geliodum bana nedne ceza vermeyip tek alen abilere veriolar onlar 2 kupayı da unutmazlar yıldırm demirören geldiğinden beri bizi kaç kere şampiyon yapmıştı unutmammızlık yapalım.eğer geldiğinden beri en azından 2 şampiyonluğumuz olsa bunların hiç biri olmuyacaktı.madme alen abilere suç bluon söleme ozman çarşının bestelediği şeyleri onlar 2 kupayı unutp vefazılık uyapılar çünkü

Tuncay dedi ki...

@futbol: mesaji atmadan once ne ictiysen bize de birer sise yolla da mesajin icerigini anlayalim :)

pissed dedi ki...

Arkadaş mesajdaki sarcasm'ı anlayamamış mı, yoksa kendisi devam ettirip oyle bir boyuta taşımış ki biz mi anlayamıyoruz, vallahi 1 saattir çözemedim.

inönü cehennemi dedi ki...

boşverin kardeşlerim bunu ancak kapalı trbünde maç izleyenler anlar bilip bilmeden konuşup alen abiye suç bulmayın.ayrıca madem çarşıyada karşısınız çarşının bestelediği tazahuratları sölemeyin.ayrıcaa alen abiyi setten indirip dövenler suçlu değil dimee.bişeyleri bilmeden oradan sallamayın bi kere kapalı üste gelde gör kendin her şeyi gözlerinle.alen bu zamana kadar bütün küfürlü tezahuratları engellemeye çalışmıştır bu rakip takım olsun bir başkasıo olsun.ama sizinde kmin adamı olduğunuz çıktı ortaya.İki kupayı unutup, vefasızlık yapanların başına bunlar da geliyormuş demek!! Dayak yetmemişti zaten, iyi olmuş bu..
Bravo Yıldırım, çok iyi gidiyorsun!! ne demektir lan gel beşiktaş fb maçına kapalı alttayım orada gör dayak ne demek.sizde demirörenin adamlarısınız ama şunu bilin çarşıdan orayı alamıcaksınız.hea ayrıcaa mesajı atmadan önceeee senin a.... ...... içtimm tmm istersen daha yollarım sana

pissed dedi ki...

Ya arkadaşım, bak orada "sarcasm" diyorum, Türkçede benim içime sinen, şöyle cuk oturan bir karşılığı olmadığı için onu kullanıyorum. Anlamını bilmiyor olabilirsin, ayıp değil birşey değil, gayet normal, ama dümdüz gitmeye başlamadan önce insan bi sözlüğü açar bakar. Ne dediğimizi anlamıyorsun, anlamaya da çalışmıyorsun, sonra yardır dur.

Ulan misafire saygılı olalım diyoruz, dediğin laflara bak. "Bravo Yıldırım, çok iyi gidiyorsun!!" lafını nasıl ciddiye alıyorsun? Kimi nasıl birinin adamı olmakla itham ediyorsun? Adam çok net bir şekilde bu olayla ve Yıldırım Demirören'in tribünü sindirme politikasıyla dalga geçiyor, onu göremeyip bir de tehdit edip küfür ediyrosun. Eeaah beaa...

inönü cehennemi dedi ki...

ne yani şimdi sen bana şunu söle onlar demirörene mi karşı alene mi

pissed dedi ki...

Demirören'e abicim, herif taşak geçiyor "bravo bunu da yaptın" diye.

Ha bana sorarsan Demirören kötü ama Murat Aksu Demirören'den de kötü olacak. Ama Demirören'in şu son yaptığı resmen gerizekalılıktır.

inönü cehennemi dedi ki...

ya arkadaşalr ozaman özür dilerim alen abini cezası nedeniyle gerginim biraz yanlış anlaşılma oldu affedin.

bu arada dedğin doğru bence de murat aksu demirörenden kötü olacakmış gibi duruyor ama inşallah yanılırız.

pissed dedi ki...

Sağlık olsun ama biraz daha dikkat, gözünüzü seveyim.

Tuncay dedi ki...

@futbol: biz de demiroren'in adamlariyiz, et bize bol bol kufur :)

@digerleri: bence is goruldugu kadar basit degil. http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=35268

serkan dedi ki...

Şehir dışındaydım, tüm mesajları şimdi gördüm, iyi ki "futbol" arkadaşımızın direkt ilk iki mesajını görüp yazmıyorum bu yorumu yoksa çok daha ağır şeyler yazardım.

Ortada bir yanlış anlaşılma olduğu kesin. pissed ve Tuncay olayı açıklamaya çalışmışlar zaten..

Kapalıya gelmeyip bizi trübünleri bilmemekle suçlayan arkadaşım; keşke sen de bu blogu önce biraz daha karıştırıp bizler hakkında bir hüküm verseydin. Bu blogun yazarlarının Demirören'e karşı tavırlarını anlaman için sağ kısımdaki "Yıldırım Demirören" etiketli mesajları okumanı tavsiye ederim. O zaman her şey ve "Temizlik" başlıklı yazım yerine oturacaktır..

İlgini teşekkürler..